Dr. Pınar Akın’ın Hikayesi

Dr. Pınar Akın’ın Hikayesi

Merhaba, ben Pınar Akın.. Sizlere, Erzurum’da yaşadığım süre içerisinde Erzurum Evden Eve Nakliyat şirketiyle yaşadığım bir anımı anlatacağım.

Erzurum’da bulunduğum ikinci yılda, kiracı olduğum evden memnun kalmadığım için taşınmam gerekiyordu. Uzun uğraşlar sonucunda farklı ve daha güzel bir ev bulabildim. Ancak tek yaşadığım için, taşınma işleminin gerçekten zor olacağını düşünüyordum. Ailemle yaşıyor olsam, onlar bir şekilde sorunların üstesinden gelirdi ancak, tek başıma yaşıyor olmam bu sorunları bir kat daha arttırıyor. Doktor olmamın getirmiş olduğu yoğunluğa, birde taşınma telaşı eklenince, işler içinden çıkılmaz bir hal almıştır. Kara kara düşünürken, internet üzerinden taşıma firmalarını araştırmaya karar verdim. Tek başıma ne zamanımın, ne de gücümün yeteceği taşınma işleminde, profesyonel olarak bu işi yapan bir şirketten yardım almam gerekiyordu.

İnternet üzerinden Google’a girerek, Evden Eve Nakliyat Erzurum yazarak aratmaya başladım. Karşıma oldukça fazla sonuç çıkmıştı ancak güven konusu devreye girince, hangisiyle çalışmam gerektiğini ve hangisine güvenmem gerektiğini bilemedim. Hal böyle olunca, kullanıcı yorumları ve referanslarına göre hareket ederek, bir şirket seçmem gerektiğini düşündüm. Yorumlara bakarken karşıma, www.erzurumevdenevenakliyatci.com adresine girdiğimi fark ettim. Yorumlar ve referansları o kadar sağlamdı ki, kesinlikle bu firma ile çalışmam gerekiyor diye düşünmeye başladım. Her çalışanın, her müşterinin mükemmel bir izlenim bıraktığını, oldukça sağlam bir yardım severliğe sahip olan elemanları gibi yorumları görünce, üstelik taşınma işleminde paketleme, ambalajlama ve sigorta avantajları sunmasının da etkisinde kalarak, bu firma ile çalışmaya karar verdim. Çağrı merkezini aradığım zaman, oldukça güler yüzlü ve kaliteli bir hitaba sahip olan personel ile iletişime girerek durumu anlattım.

Oldukça güzel karşılayıp, benim her türlü sorunumla ilgileneceklerini ve merak etmemem gerektiğini söyledi. Bir tarih belirledik ve o tarihte evime gelerek, eşyalarımın tamamının ambalajlama işlemini yaptılar. Ertesi gün geldikleri zaman ise, tamamen şok olmuştum. Çünkü 5. katta oturuyor olmam, onlar için sorun değilmiş. Asansörlü Taşımacılık Erzurum hizmetinden yararlanabileceğimi söyleyip, evimden oldukça güvenli ve güzel biçimde eşyalarımı araçlarına yükleyip, söylediğim adrese oldukça sorunsuz biçimde taşıma işlemini gerçekleştirdiler. Personellerinin benimle olan saygı ve sevgi içerisinde konuşmalarını, içimdeki korkuyu tamamen yenmeme yardımcı olmalarını da varsayarsak, sorunsuz bir işlemle birlikte harika sonuçlara ulaştım.

Erzurum’daki bu güzel anımda, yanımda olan Erzurumevdenevenakliyatci.com adresi ve çalışanlarına sonsuz teşekkürler ediyorum. Eğer taşınma gibi bir düşünceniz varsa, kesinlikle tercihiniz bu firmadan yana olmalıdır.